Vila Srebrno Jezero | Собе

СОБЕ

Двокреветна брачна соба

Соба се састоји од брачног кревета за две одрасле особе, празног мини бара, тв-а са кабловском, сефа и сопственог купатила. Ова врста собе може бити у приземљу, првом и другом спрату. Из собе се излази на заједничку терасу са простором за седење.

Двокреветна сингл соба

Соба се састоји од два сингл лежаја за одрасле и два помоћна лежаја, испод главних, за децу до 6 година. Такође има празан мини бар, ТВ са кабловском, сеф и сопствено купатило. Ова врста собе може бити у приземљу, првом спрату и другом спрату. Соба излази на заједничку терасу са простором за седење.

Трокреветни апартман

Апартман се састоји од једног брачног и једног сингл кревета. Сингл кревет садржи помоћни лежај испод за децу млађу од 6 година. Опремљен је кухињом, столом и столицама и посуђем. Такође поседује ТВ са кабловском, сеф и сопствено купатило. Ова врста собе је само у приземљу. Излази на заједнички простор за седење.

Четворокреветни апартман

Апартман се састоји од једног брачног и два сингл кревета. Испод сингл кревета се налази помоћни лежај за децу до 6 година. Такође поседује кухињу опремљену посуђем и сто са четири столица, ТВ са кабловском, сеф и сопствено купатило. Ова врста собе је само у приземљу. Соба излази на заједнички простор за седење.

Лукс апартман са терасом

Апартман је двособан, са спаваћом и дневном собом, која поседује кухињу. Спаваћа соба поседује брачни кревет. У дневном боравку се налази и кауч на развлачење. Обе собе садрже посебан ТВ. Овај апартман се налази на трећем спрату и има своју терасу са столом и столицама.